Categorieën

BIKE CARE/LUBE

Muc-Off Wash, Protect & Lube Kit

17,95 €

Gratis vervoer vanaf 100€ (België)

Muc-Off Wash, Protect & Lube Kit Volledige grootte weergeven

Muc-Off Wash, Protect & Lube Kit

Gebruikmakend van de state-of-the-art Nano Tech formule, Muc-Offs schoonmaakspray maakt je fiets sneller schoon dan jij drie keer met je ogen kan knipperen, ongeacht hoe vies je fiets is. De klassieke, roze, Bike Cleaner, heeft een ongelofelijke kracht omdat het beschikt over revolutionaire Nano technologie. Dit breekt het vuil af tot op microscopisch niveau, terwijl het ook de afwerking van je fiets beschermt. Omdat er gebruik wordt gemaakt van de beste ingrediënten, is de Muc-Off formule een goed bewaard geheim.

Het is de meest effectieve formule op de markt. Hierbij worden schadelijke chemicaliën volledig vermeden. Sterker nog, de Bike Cleaner is volledig biologisch afbreekbaar. Je hoeft je dus niet langer meer schuldig te voelen wanneer je je fiets schoon aan het maken bent. De Bike Cleaner is veilig op alle oppervlakken en is bovendien schijfrem vriendelijk.

Ben je daarnaast op zoek naar een all round wonder spray? Zoek dan niet verder! Muc-Off MO-94 heeft het allemaal. Met de ongelofelijke PTFE formule om snel en effectief vocht te verwijderen, bewegende delen te smeren en een langblijvende beschermende laag op je fiets achter te laten. MO-94 voorkomt dat vuil zich gaat hechten en drijft overmatig water uit om corrosie en roest te voorkomen. MO-94 werkt niet alleen bij fietsen, motorfietsen en auto’s. Nee, het werkt op zo een beetje alles. Of je nou een piepende deur, een roestige slot of boutje hebt die je niet kan draaien, MO-94 is dan de oplossing.

Specificaties
Merk: Muc-Off
Artikel: Muc-Off Wash, Protect and Lube Kit
Afmeting Verpakking: (L)14cm x (W)10cm x (H)26cm
Soort Verpakking: Kartonnen doos
Verpakking Hersluitbaar: Ja
Afmeting Product: (L)14cm x (B)10cm x (H)26cm
Gewicht KG: 1.53
Type Product: Kit
Smaak of Geur: x
Geschikte Fietsen: Alle

Pakket Bestaat Uit
- Bike Cleaner 1L
- Beschermspray MO-94
- Wet Lube 120 ML

Meer details

In prijs verlaagd!

-10%

19,95 €

Gratis vervoer vanaf 100€