Categorieën

LUBE

Muc-Off Ludicrous AF Lube 1 liter

319,99 €

Gratis vervoer vanaf 100€ (België)

Muc-Off Ludicrous AF Lube 1 liter Volledige grootte weergeven

muc-off ludicrous af lube 1 liter

Deze is voor de snelheidsfreaks. Zeg hallo tegen 's werelds snelste racesmeermiddel - Ludicrous AF. Het is puur aandrijflijndynamiet!

Deze stoere fles vloeibare magie is al meer dan drie jaar in de maak in Muc-Off's lab. Het resultaat is een toonaangevend stuk uitzonderlijke wetenschap dat ongeëvenaarde snelheid combineert met duurzaamheid, door middel van baanbrekend onderzoek en innovatie. Het is de F1-auto van fietssmeermiddelen - teruggebracht tot de essentie. Dat betekent geen kleurstoffen, geen geurstoffen, geen extra corrosie-inhibitor, alleen een unieke mix van hernieuwbare en gemakkelijk biologisch afbreekbare ingrediënten, ontworpen om wrijving en slijtage van de ketting te minimaliseren, terwijl de prestaties onder alle omstandigheden worden gemaximaliseerd. Dit betekent allemaal één ding: RUWE SNELHEID!

Met een ultraviskeuze formule die zijn weg vindt naar elk contactpunt van uw ketting, is gladheid en stilte gegarandeerd. Dus als je de concurrentie achterna zit, kun je schakelen met het vertrouwen dat je de beste in de buurt gebruikt. Ludicrous AF is gedurende een aantal jaren in het geheim ontwikkeld door het interne R&D-team van Muc-Off, getest met INEOS Grenadiers, EF Education-NIPPO, BMC Pro Triathlon, Canyon//SRAM, plus andere professionele teams en atleten. een heel nieuw niveau. Geperfectioneerd tijdens het Grand Tour-seizoen 2020, met meerdere podia en algemene overwinningen in de laatste twee Giro d'Italia's, je zult gewoon geen sneller smeermiddel vinden!

Oproep aan alle hardcore roadies, baanracers en triatleten, het spel is zojuist veranderd!

Afmetingen

  • Afmetingen Product: 76 x 290 x 76 cm
  • Gewicht Product: 1.3500 kg


USP

  • Unieke mix van hernieuwbare en gemakkelijk biologisch afbreekbare ingrediënten
  • Oontworpen om wrijving en slijtage van de ketting te minimaliseren
  • De prestaties worden onder alle omstandigheden gemaximaliseerd

Meer details

In prijs verlaagd!

-20%

399,99 €

Gratis vervoer vanaf 100€